Thursday, January 12, 2012

CINTA ANUGERAH ALLAH..MAKA CINTAI ALLAH DAHULU@DIDAHULUKAN...BUKAN MANUSIA...AKHIR KECUNDANG...MALAH ADA YANG MERANA..DAN ADA YANG LUKA...TAK KURANG PENIPU@DITIPU....MENGHASILKAN ANAK ZINA...BAGAIMANA NAK JAWAB DIAKHIRAT NANTI...

Bieber lancar robot menari


JUSTIN BIEBER meletakkan mikrofon dekat dengan pembesar suara yang terdapat pada robot dengan disaksikan Ho Vinh Hoang (dua dari kiri) dan Allison Hagendorf.LAS VEGAS, Amerika Syarikat (AS) - Penyanyi remaja yang terkenal, Justin Bieber menjadi tumpuan ramai apabila dia muncul pada Pertunjukan Pengguna Elektronik Antarabangsa di sini kelmarin.
Bieber, 17, yang popular dengan lagu Baby melancarkan robot menari yang dilengkapi pembesar suara mudah alih keluaran syarikat TOSY Robotics JSC dari Vietnam.
Dia yang terkenal dengan lagu Baby melancarkan robot itu yang dikenali mRobo dengan dihadiri Ketua Pegawai Eksekutif TOSY Robotics JSC, Ho Vinh Hoang dan wartawan muzik, Allison Hagendorf.
Bieber yang memakai jaket Louis Vuitton sempat meluangkan masa untuk menandatangani autograf dan bergambar bersama peminat.
Harga robot itu tidak didedahkan dan jumlah bayaran yang diberikan kepada penyanyi itu kerana melancarkan robot berkenaan juga tidak diketahui. - Agensi

Pitt-Jolie jumpa Obama


WASHINGTON, Amerika Syarikat (AS) - Pasangan kekasih, Brad Pitt dan Angelina Jolie singgah sebentar di White House di sini kelmarin untuk berbual dengan Presiden AS, Barack Obama di Pejabat Oval.
Mereka dilihat berada di dalam pejabat rasmi Obama itu oleh sekumpulan jurugambar yang menanti di luar bangunan untuk merakamkan gambar presiden itu ke bandar raya Chicago.
Pihak White House mengesahkan Pitt dan Jolie berada di Washington untuk menghadiri tayangan filem arahan Jolie, In The Land of Blood and Honey yang mengisahkan tentang jenayah Perang Bosnia.
Mereka singgah di White House supaya Obama boleh berbincang dengan Jolie tentang usahanya untuk menghalang kekejaman besar-besaran dan memerangi keganasan seksual terhadap wanita.
Pitt, 48, dilihat berjalan dengan menggunakan tongkat ekoran kecederaan yang dialaminya semasa bermain ski tidak lama dahulu.
Kunjungan tersebut bukan yang pertama buat pasangan Pitt dan Jolie.
Pada tahun 2009 mereka menemui Obama dengan Pitt berbincang mengenai usahanya untuk membina semula sebuah wad di New Orleans yang musnah selepas dilanda Taufan Katrina.
Jolie turut menemui Pengarah Agensi Perisikan Pusat (CIA), David Petraeus di ibu pejabat agensi berkenaan di sini.
Jolie yang popular menerusi lakonannya dalam filem Tomb Raider, mengadakan pertemuan tidak rasmi dengan Petraeus.
Dia dilaporkan mahu mendapatkan perspektif ketua CIA berkenaan berhubung trend budaya di Afghanistan bagi memudahkan usahanya untuk membantu pelarian negara berkenaan.
Jolie, 36, pernah mengadakan pertemuan yang sama di ibu kota Iraq, Baghdad pada tahun 2008. - Agensi

Model unik Metropolis IISEORANG pekerja sukarela melihat model bandar raya Metropolis II di Muzium Seni Los Angeles kelmarin.LOS ANGELES - Seorang artis terkenal, Chris Burden (gambar kecil) mencipta model bandar raya Metropolis II yang mempunyai 1,100 kereta mini dan pelbagai bentuk bangunan.
Burden menunjukkan hasil kerjanya itu di Muzium Seni Los Angeles di sini dalam satu pameran yang diadakan sehingga 14 Januari depan.
Model itu mempunyai 25 buah bangunan besar, 18 laluan trafik, 13 kereta api, 18 jalan raya dan seorang pengendali manusia.
Kereta mini itu bergerak pada kelajuan kira-kira 386 kilometer sejam di sistem laluan jalan raya.
Burden berkata kepada stesen televisyen ABC baru-baru ini bahawa kereta itu boleh berlanggar sesama sendiri.
Kereta itu bergerak kerana terdapat daya tarikan magnet. - Agensi

Ribuan mangga kunci cinta diletakkan di pagarRIBUAN mangga kunci diletakkan di pagar sebuah jambatan kereta api di Rhine, Cologne Jerman kelmarin.COLOGNE, Jerman - Ribuan mangga kunci yang diletakkan pada pagar sebuah jambatan kereta api di Rhine, Cologne kelmarin.
Mangga itu diletakkan oleh pasangan kekasih di Jerman.
Menurut agensi berita AP, pasangan itu akan mengunci mangga tersebut manakala kuncinya dibuang ke dalam Sungai Rhine.
Mangga itu turut ditulis perkataan cinta dan dilukis dengan gambar hati. - Agensi

No comments:

Post a Comment