Friday, July 23, 2010

MANUSIA DAH TAK MENGGUNAKAN FIKIRAN YANG WARAS...FIKIRNYA DUIT,MAKAN DAN SEX....SEX YANG BEBAS...SEPERTI BEBASNYA SEX PADA HAIWAN2...ANJING DAN BABI JIJIK...TAPI TAK JIJIK PADA BERZINA...RAKAM LAGI...BANGGA LAG.....INI SEMUA MENEMPAH NERAKA ALLAH...


DUNIA


Polis Pattaya serbu pesta seksGAMBAR menunjukkan beberapa pegawai polis bersama suspek yang ditangkap dalam serbuan di tujuh lokasi di Pattaya semalam.PATTAYA - Polis Thailand melakukan serbuan di tujuh buah lokasi di sini semalam dan menangkap tiga warga asing dan 30 lagi pesalah yang terlibat dengan aktiviti haram termasuk parti seks, lapor akhbar Pattaya Daily News.
Tiga warga asing itu ditangkap pada satu parti seks dan polis turut menemui pelbagai dadah kelas satu.
Operasi itu diketuai oleh seorang pegawai polis, Kolonel Natthawut Suwanla-ong bagi membanteras dadah, senjata api dan aktiviti haram lain.
Warga asing yang ditangkap itu berasal dari Australia, Perancis dan Scotland.
Menurut akhbar itu, mereka ditangkap semasa menghadiri parti seks bersama beberapa wanita Thailand. - Agensi
DUNIA


Polis pamer pelacur di tepi jalan


SEORANG lelaki dipercayai bapa ayam turut ditangkap polis di Guangzhou.


GUANGZHOU - Polis China mula bertindak tegas bagi memerangi kegiatan pelacuran di bandar raya ini yang bakal menjadi tuan rumah Sukan Asia XVI pada November depan, lapor sebuah akhbar semalam.
Namun, orang ramai terkejut apabila beberapa pelacur yang ditangkap berdiri tanpa kasut dengan tangan bergari di tepi jalan.
Pekerja-pekerja seks yang ditangkap itu berdiri pada waktu panas bagi mengelak mereka melarikan diri.
Seorang wanita China yang dikenali sebagai Wan Yu sempat merakamkan gambar-gambar pelacur tersebut menerusi telefon bimbitnya dan kemudian dihantar kepada beberapa laman Internet.
"Wanita-wanita itu masih muda dan sepatutnya mereka diberi sedikit rasa hormat.
"Mempamerkan mereka di jalanan seperti haiwan itu di depan orang ramai bukanlah cara untuk melayan mereka," katanya.
Seorang jurucakap polis mempertahankan tindakan mereka selepas pekerja seks itu enggan bekerjasama mendedahkan maklumat tempat aktiviti pelacuran.
Pelacur-pelacur itu berjalan bersama seorang lelaki yang dipercayai sebagai bapa ayam ke sebuah balai polis di Guangzhou.
Kegiatan pelacuran berjaya dikekang semasa Presiden China pertama, Mao Zedong memperkenalkan Revolusi Budaya pada 1960-an hingga 1970-an dengan mengasingkan lelaki dan wanita serta membanteras habis-habisan aktiviti tidak bermoral.
Namun, aktiviti pelacuran haram meningkat selepas China mengalami pertumbuhan pesat ekonomi dan nilai-nilai Barat dibawa masuk sehingga banyak bandar kecil mempunyai kawasan pelacuran manakala perkhidmatan seks ditawar di hotel-hotel. - Agensi

No comments:

Post a Comment