Saturday, June 19, 2010

DAH MENGAKU....XBOLEH LAGI DIJALANKAN HUKUM QURAN@ALLAH....MUNGKIN PELANGGANNYA ADA ORG ISLAM....ATAU SAJA MEMANG XMAU LAKSNAKAN....

NEGARA


Sanggup layan lima lelaki sehariPELACUR China berkeliaran di sebuah pusat membeli-belah di Jalan Pudu, Kuala Lumpur semalam.KUALA LUMPUR - Bagaikan pesta jual tubuh!Kegiatan 'kupu-kupu' China di sebuah pasar raya di Jalan Pudu di sini didapati semakin menjadi-jadi semalam dan jumlahnya bertambah ramai pada hujung minggu.
Tinjauan wartawan Kosmo! Ahad semalam mendapati, bukan sahaja di pintu tandas, kali ini pelacur warga China itu semakin ramai berkeliaran mencari pelanggan termasuk di depan eskalator dan tangga pasar raya berkenaan.
Difahamkan, selain memenuhi nafsu lelaki tempatan, bilangan pelacur itu bertambah bagi memenuhi permintaan tinggi terutama di kalangan lelaki warga asing seperti Bangladesh, Nepal dan Myanmar.
Kebanyakan warga asing yang bercuti semalam merupakan pelanggan tetap kepada pelacur di pasar raya berkenaan berdasarkan cara mereka berbual dan sudah mengenali nama-nama sesetengah pelacur terbabit.
Ketika ditanya oleh wartawan, ada di kalangan lelaki warga asing mengaku perkhidmatan seks murah itu dianggap sebagai terapi kepada mereka sebelum memulakan tugas semula pada minggu depan.
Selain itu, 'kupu-kupu' China itu terpaksa bekerja keras melayan bilangan pelanggan lebih ramai daripada biasa pada hujung minggu.
Malah ada di kalangan mereka sanggup melayan lima pelanggan sehari asalkan mendapat bayaran.
PERNAH DENGAR DI RADIO IKIM...TENTANG PENTINGNYA BAYAR WAJIB BAYAR ZAKAT...CACATLAH ISLAM JIKA XMAHU BAYAR ZAKAT....AGAKNYA SAMA JUGA CACAT JUGA ISLAM KERANA XMAHU LAKSANA HUKUM HUDUD@QURAN....ESOK JAWAB JE DIHADAPAN ALLAH....ALLAH DA BAGI HIDUP DI DUNIA PUN DA CUKUP BAIK....

No comments:

Post a Comment